11 Mayıs 2024 İstanbul hava durumu, Cumartesi günü hava nasıl kaç derece olacak?

11 Mayıs 2024 İstanbul hava durumu, Cumartesi günü hava nasıl kaç derece olacak?
İstanbul'da 11 Mayıs 2024 Cumartesi günü güncel saatlik hava durumu verileri belli oldu. Buna göre megakentte hafta sonu hava nasıl olacak?

İstanbul'da hafta sonu dışarı çıkmayı düşünenler için güncel saatlik hava durumu verileri ilgiyle araştırılmaya devam ediyor. İl genelinde vatandaşlar havanın serinlemesiyle birlikte gezme planları yaparken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden İstanbul için önemli uyarılar geldi. Buna göre hava İstanbul'da nasıl olacak? 11 Mayıs 2024 Cumartesi günü İstanbul'da hava güneşli mi yoksa sağanak yağışlı mı olacak? Sıcaklık kaç derece ölçülecek? İşte yanıtı...

11 Mayıs 2024 İstanbul hava durumu

İstanbul'da 11 Mayıs 2024 Cumartesi günü hava sağanak yağışlı, çok bulutlu ve tozlu olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) yapmış olduğu uyarılara göre İstanbul'da toz aşınımının yoğun olması nedeniyle uyarılar yapıldı.

Megakentte tozlu havanın yanı sıra fırtına ve sağanak yağış gündüz saat 16:00'a kadar etkisini gösterecek. İstanbul'da aralıklarla yağış olması beklenirken yağmur yağma ihtimali ise yüzde 80 olması tahmin ediliyor.

Sıcaklık İstanbul'da en yüksek 16, en düşük ise 10 derece olması bekleniyor. İl genelinde rüzgar saatte 15 ila 30 km hızla esecek. Nem oranı yüzde 80 olacak.

1.jpg

2.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.