18-19 Kasım 2023 İstanbul hava durumu, haftasonu hava nasıl olacak?

18-19 Kasım 2023 İstanbul hava durumu, haftasonu hava nasıl olacak?
Meteoroloji tarafından İstanbul haftasonu hava durumu açıklandı. 18-19 Kasım 2023 Cumartesi ve Pazar günleri hava nasıl olacak?

Meteoroloji tarafından alınan verilere göre İstanbul'da haftasonu hava durumu açıklandı. Peki 18 Kasım 2023 Cumartesi ve 19 Kasım 2023 Pazar günü hava nasıl olacak? Sıcaklık İstanbul'da kaç derece olarak hissedilecek? İşte merak edilen soruların yanıtı ve haftasonu hava durumu..

18 Kasım 2023 Cumartesi İstanbul hava durumu

İstanbul'da Cumartesi günü hava sağanak yağışlı olacak. İl genelinde %100 yağış olması bekleniyor. Sıcaklık ise en yüksek 16, en düşük ise 7 derece olması tahmin ediliyor. Rüzgar saatte 25-40 km hızla esecek. İstanbul genelinde poyraz etkili olacak. Meteoroloji verilerine göre ani sel ve su baskınları meydana gelebilir.

1.jpg

2.jpg

19 Kasım 2023 Pazar İstanbul hava durumu

Pazar günü İstanbul'da hava yağışlı olacak. Cumartesinin yağmurlu etkisi Pazar günü de etkisini gösterecek. İstanbul'da hava 8-9 derece birden düşecek. Meteoroloji uzmanlarına göre megakentin yüksek kesimlerinde kar görülebilme olasılığı mevcut. Sıcaklık İstanbul'da gündüz en yüksek 8, gece ise 5 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Rüzgar saatte 40-55 km hızla esecek. Vatandaşların ani çatı uçması, soba zehirlenmesi, ani sel, su baskınlarına karşı dikkatli olmasında fayda var.

İlgili Haberler

Kaynak:Vedat Baykal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.