23 Mayıs Salı Ankara hava durumu

23 Mayıs Salı Ankara hava durumu
Günlük planlarını yapan vatandaşlar, aktivitelerini hava şartlarına göre planlıyor ve buna göre hazırlıklarını yapıyor. Peki, MGM Meteoroloji 23 Mayıs 2023 Salı Ankara'da hava nasıl, oralarda yağmur yağıyor mu?

Müge Yücetürk - Ankara'da çeşitli iklim tipleri görülmekle birlikte bölgede karasal bir iklim hakimdir. Bu nedenle Ankara'da hava durumu bölgeden bölgeye farklılık gösterebilmektedir. Ankara'nın kuzeyinde sıcaklık güneyine göre daha düşüktür. Ankara'da kışlar sert ve soğuk, yazlar ise gündüzleri çok sıcak ve geceleri serin olabilir. Ankara'nın hava durumu verilerine bakarsanız gece ile gündüz arasındaki sıcaklık farkının çok büyük olduğunu görebilirsiniz. Yıllık ortalama yağış miktarı da bölgeye göre değişir. Tuz Gölü kıyısında yağış miktarı azdır. Ankara kış aylarında karı erken alan illerden biridir. Tuz Gölü çevresindeki kar yağışı oranı diğer yerlere göre çok daha düşük. Şu anda Ankara hava durumu sayfasını incelemektesiniz. Ankara merkez hava durumu dışında Polatlı, Sincan, Cubek, Mamak, Beypazar, Etimsgut, Haimana ve Ermadağ hava sahalarının ağırlıklı olarak incelendiği söylenebilir. Bu sayfada hava durumu bilgilerini düzenli olarak güncelleyerek Ankara'da siz değerli ziyaretçilerimize mümkün olan en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Ankara ilçeleri arasında aradığınız ilçeyi bulamıyorsanız yukarıdaki arama kutusuna ilçe adını yazıp sonuçlara tıklamanız yeterli.

Ankara'da yarın hava durumu

En yüksek 18 derece ve en düşük 12 derece olmak üzere orta ve şiddetli yağmur bekleniyor. 2,55 km/s kuzeydoğu rüzgarı, yaklaşık %72 nem ve %90 bulut örtüsü bekleniyor.

ankara.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.