7-8 Ekim 2023 İstanbul hava durumu, haftasonu hava nasıl olacak?

7-8 Ekim 2023 İstanbul hava durumu, haftasonu hava nasıl olacak?
İstanbul'da haftasonu dışarıya çıkmayı düşünenler hava durumunu ve sıcaklık verilerini araştırıyor. Bu haberimizde hava 7-8 Ekim Cumartesi Pazar nasıl olacak? Yanıtı haberimizde..

İstanbul'da bu haftasonu havanın nasıl olacağı herkes tarafından merak ediliyor. Peki hava 7-8 Ekim 2023 Cumartesi Pazar nasıl olacak? Haftasonu sıcaklıklar kaç dereceye düşecek? MGM tarafından İstanbul'da yağmur bekleniyor mu? İşte merak edilen soruların yanıtı haberimizde..

7-8 Ekim 2023 İstanbul hava durumu, haftasonu hava nasıl olacak?

7 Ekim 2023 Cumartesi günü İstanbul'da hava güneşli olacak. İl genelinde yazdan kalma bir hava görülmesi bekleniyor. Termometreler tarafından sıcaklıklar en yüksek 25, en düşük ise 15 dereceyi görmesi bekleniyor. İl genelinde nem seviyesi oldukça yükselecek. Mevsim geçişleri böyle havalarda hasta etmeye elverişlidir. Bu sebeple ceketleri yanınızdan eksik etmemenizi tavsiye ederiz.

istanbul-hava-durumu.jpg

8 Ekim 2023 Pazar İstanbul hava durumu

İstanbul'da güneşli hava etkisini 8 Ekim 2023 Pazar günü de devam edecek. İl genelinde ılık, güneşli ve açık bir gün bekleniyor. Sıcaklık en yüksek 25, en düşük ise 16 derece olacak. Akşam saatlerinde güneşli hava yerini hafif yağışlara bırakacak. Hatta Pazartesi günü de bu yağışların devam etmesi bekleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Vedat Baykal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.