9 Ekim 2023 Pazartesi Balıkesir'de hava nasıl olacak?

9 Ekim 2023 Pazartesi Balıkesir'de hava nasıl olacak?
Balıkesir'de yaşayan vatandaşlar hava durumunu ve sıcaklık verilerini sıklıkla merak ediyor. Peki hava 9 Ekim 2023 Pazartesi günü hava nasıl olacak? Sıcaklık kaç derece? Yanıtı haberimizde..

Balıkesirli vatandaşlar haftanın ilk günü işe ya da okula gidecek olanlar hava durumunu ve sıcaklık verilerini sıklıkla takip ediyor. Özellikle Pazartesi günü hava Balıkesir'de nasıl olacak? Sıcaklık kaç dereceyi görecek? Meteoroloji'den Balıkesir için herhangi bir hava uyarısı var mı? Balıkesir'e yağmur yağacak mı? Yanıtı haberimizde..

9 Ekim 2023 Pazartesi Balıkesir'de hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Pazartesi sabah saatlerinde Balıkesir'de hafif yağmurlu bir gün görülmesi bekleniyor. Özellikle sabah saatlerinde işe veya okula gidecek olan vatandaşların yanında şemsiye bulundurmasında fayda var.

Balıkesir'de hava genel olarak kapalı ve parçalı bulutlu olacak. Sıcaklık ise en yüksek 19, en düşük ise 13 derece olması tahmin ediliyor. İl genelinde yağış görülme ihtimali %49 olarak kaydedildi. Nem oranı ise %78 olması öngörülüyor.

balikesir-hava-durumu-s1.jpg

balikesir-hava-2.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Vedat Baykal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.