10 Ekim 2023 Salı Tekirdağ hava durumu, hava nasıl olacak?

10 Ekim 2023 Salı Tekirdağ hava durumu, hava nasıl olacak?
Tekirdağ'da yaşayan vatandaşlar hava durumunu ve sıcaklık verini sıklıkla araştırıyor. Bu haberimizde Tekirdağ'da 10 Ekim 2023 Salı günü hava nasıl olacak? Sıcaklık kaç derece? Bu soruların yanıtını arayacağız.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Tekirdağ hava durumu belli oldu. Peki Tekirdağ'da yaşayanları nasıl bir hava bekliyor? Sıcaklık kaç derece olacak? Hava nasıl hissedilecek? Tekirdağ'da yazdan kalma hava devam edecek mi? Yağmur Tekirdağ'da yağması bekleniyor mu? İşte merak edilen soruların yanıtı ve 10 Ekim 2023 Salı Tekirdağ hava durumunun saatlik verileri haberimizde..

10 Ekim 2023 Salı Tekirdağ hava durumu

Tekirdağ'da yaşayanlar için 10 Ekim 2023 Salı Tekirdağ hava durumu verileri MGM tarafından açıklandı. Buna göre Salı günü Tekirdağ'da hava parçalı bulutlu ve kapalı bir gün olması bekleniyor. Sıcaklık il genelinde en yüksek 23, en düşük ise 15 dereceye kadar inmesi bekleniyor. İl genelinde yağmur yağması henüz beklenmiyor. Nem seviyesi ise %50 seviyelerinde gözlemlenecek. Saatlik Tekirdağ hava durumunun ayrıntılarına aşağıdaki görselden ulaşabilirsiniz.

tekirdag-hava-durumu-s1.jpg

tekirddag-hava-durumu-2.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Vedat Baykal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.