Adana, Antalya hava tahmin raporu 15 Eylül 2023 Cuma

Adana, Antalya hava tahmin raporu 15 Eylül 2023 Cuma
Antalya ve Adana illeri için meteoroloji tarafından hava tahmin raporu açıklandı. Buna göre hava nasıl olacak? Yanıtı haberimizde..

Adana ve Antalya illeri için meteoroloji tarafından hava tahmin raporu belli oldu. Buna göre Antalya'da Cuma günü hava nasıl olacak? Sıcaklıklar Adana ve çevresinde hissedilmeye devam edecek mi? İşte merak edilen soruların yanıtı ayrıntılarıyla haberimizde bulabilirsiniz.

Adana hava tahmin raporu 15 Eylül 2023 Cuma

Adana'da Cuma günü için yayınlanan hava tahmin raporuna göre güneşli ve açık bir gün olması bekleniyor. Haftasonuna bir gün kala sıcaklıklar en yüksek 35, en düşük ise 18 derece olması tahmin ediliyor. İl genelinde nem oranı %58'lere kadar çıkacak. Nemin etkisiyle Cuma günü biraz bunaltıcı geçecek. Rüzgar ise saatte 15-25 km hızla esecek.

adana.webp

Antalya hava tahmin raporu 15 Eylül 2023 Cuma

Antalya il genelinde MGM verilerine göre hava güneşli ve sıcak geçecek. İl genelinde termometreler en yüksek 33, en düşük ise 23 dereceyi görmesi bekleniyor. Nem oranı %39 olacak. Rüzgar ise saatte 115 km hızla eserek bunaltıcı havanın etkisini azaltacak. İl genelinde yaz sıcakları devam ederken sıcak çarpmasına karşı dikkatli olunması tavsiye ediliyor.

antalya.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Vedat Baykal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.