Diyarbakır, Mardin haftasonu hava tahmin raporu 16-17 Eylül 2023

Diyarbakır, Mardin haftasonu hava tahmin raporu 16-17 Eylül 2023
Diyarbakır ve Mardin illerinde MGM tarafından hava tahmin raporu yayınlandı. Buna göre haftasonu hava nasıl olacak? Ayrıntılar haberimizde..

Diyarbakır ve Mardin illerinde haftasonu havanın nasıl olacağı belli oldu. Buna göre Mardin'de haftasonu hava nasıl olacak? Sıcaklık kaç dereceye yükselecek? İl genelinde haftasonu herhangi bir uyarı var mı? İşte merak edilen soruların yanıtı ve hava tahmin raporunun detayları haberimizde..

Diyarbakır haftasonu hava tahmin raporu 16-17 Eylül 2023

Diyarbakır il genelinde MGM tarafından alınan hava tahmin raporuna göre Cumartesi ve Pazar günü hava açık ve güneşli olacak. Sıcaklık en yüksek 34, en düşük ise 16 derece olması bekleniyor. İl genelinde rüzgar saatte 10-15 km hızla esecek. Diyarbakır'daki nem oranının en yüksek %32 olması tahmin ediliyor.

diyarbakir.webp

Mardin haftasonu hava tahmin raporu 16-17 Eylül 2023

Mardin il genelinde haftasonu için hava tahmin raporuna göre; Cumartesi ve Pazar günü hava açık ve güneşli olacak. İl genelinde en yüksek sıcaklık 35 derece olurken, akşam saatleri sıcaklık düşecek ve 15 dereceye kadar gerilemesi bekleniyor. Mardin'de nem oranı % 20 civarında olması tahmin ediliyor. Rüzgar ise saatte 10-15 km hızla esecek.

mardin.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Vedat Baykal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.