Ankara 5 günlük hava durumu 07-11 Haziran 2023

Ankara 5 günlük hava durumu 07-11 Haziran 2023
Ankara, Meteoroloji'den alınan verilere göre 07-11 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli 5 günlük hava durumu yayınlandı.

Vedat Baykal - Ankara'da havaların gün geçtikçe ısınmasıyla, bölge halkı ve özellikle çiftçiler için en çok merak edilen konulardan bir olan hava durumunun nasıl olacağını araştırıyor. Ankara'ya ister seyahat için gidin, isterseniz bölgede yaşayan yerel vatandaşlardan biri olun hiç farketmeksizin, siz değerli okurlarımız için Ankara'da hava nasıl olacak? Ankara'da 5 günlük hava durumu nasıl? Sıcaklıklar kaç dereceye kadar yükselecek? Bölgede yağış var mı? İşte tüm bu soruların yanıtını haberimizde ayrıntılarıyla bulabilirsiniz..

Ankara 5 günlük hava durumu 07-11 Haziran 2023

Meteoroloji'den alınan bilgiye göre Ankara il genelinde havanın parçalı bulutlu, çok bulutlu ve yağmurlu olması bekleniyor.

ankara.png

07 Haziran Çarşamba günü havanın parçalı bulutlu olması bekleniyor. Sıcaklıkların ise en yüksek 26 derece, en düşük 13 derece olacağı tahmin ediliyor.

08 Haziran Perşembe günü havanın parçalı bulutlu olması bekleniyor. Sıcaklıkların ise en yüksek 28 derece, en düşük 14 derece olacağı tahmin ediliyor.

09 Haziran Cuma günü havanın gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor. Sıcaklıkların ise en yüksek 20 derece, en düşük 16 derece olacağı tahmin ediliyor.

10 Haziran Cumartesi günü havanın mevzi sağanak yağışlı olması bekleniyor. Sıcaklıkların ise en yüksek 24 derece, en düşük 15 derece olacağı tahmin ediliyor.

11 Haziran Pazar günü havanın çok bulutlu olması bekleniyor. Sıcaklıkların ise en yüksek 24 derece, en düşük 15 derece olacağı tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.