Antalya 20 Temmuz 2023 Perşembe hava durumu

Antalya 20 Temmuz 2023 Perşembe hava durumu
Antalya'da hava durumu ve sıcaklık değeri belli oldu. Çöl sıcakları Antalya'yı nasıl etkileyecek? Ayrıntılar haberimizde..

Çöl sıcaklarının yurda giriş yapmasıyla, özellikle serin sulara kendini atmak isteyenler Antalya ve birçok kıyıda bulunan tatil beldelerine akın ediyor. Antalya'da yaşayanlar ya da tatile çıkacaklar için havanın termometre sıcaklarını birçok kişi fazlasıyla araştırıyor. Bu haberimizde Antalya'da çöl sıcaklarının etkisini ve meteorolojik verileri sizlere aktaracağız..

Antalya 20 Temmuz 2023 Perşembe hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Antalya'da yurt genelinde görülecek çöl sıcaklarının etkisiyle mevsim normallerinin üzerinde bir hava görülecek. Buna göre Antalya'da hava açık ve güneşli ve çok sıcak olması beklenirken, termometrelerin 40 dereceyi göreceği kaydedildi. Antalya'da akşam saatlerinde ise bu sıcaklıkların 26 dereceye düşmesi tahmin ediliyor. Nem oranı ise %20 civarında olacak. Çöl sıcaklarının etkisiyle özellikle yaşlı, çocuk ve kronik rahatsızlığı bulunanların başta olmak üzere dışarıya mümkün oldukça çıkmamaları tavsiye ediliyor.

antalya.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Muhammet Kurtbay Önür

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.