Gaziantep 15 günlük hava durumu 15-31 Temmuz 2023

Gaziantep 15 günlük hava durumu 15-31 Temmuz 2023
Gaziantep il genelinde Meteoroloji tarafından 15 günlük hava durumu raporu yayınlandı. Buna göre Gaziantep'i nasıl bir hava bekliyor? Sıcaklıklar kaç dereceye yükselecek? Detaylar haberimizde..

Gaziantep, eşsiz yemek kültürü ve tarihi ile birçok yerli ve yabancı turistin uğrak noktası olmaya devam ediyor. Bu kadar ziyaret alan bir şehrinde en çok merak edilen soruların başında hava durumu ve sıcaklık değerleri geliyor. Peki Gaziantep'de hava nasıl olacak? 15 gün boyunca sıcaklıklar kaç dereceye kadar yükselecek? Sıcaklıklar düşüşe geçecek mi? Ayrıntılar haberimizde...

Gaziantep 15 günlük hava durumu 15-31 Temmuz 2023

Gaziantep il genelinde Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından alınan bilgiye göre aşırı sıcak ve güneşli hava Temmuz ayı sonuna kadar etkili olacak. Gaziantep'de sıcaklıkların ise 40 dereceye kadar ulaşması beklenirken gece saatlerinde ise sıcaklıkların 21 dereceye inmesi bekleniyor. Bölge genelinde nem oranı ise en fazla %20 seviyelerinde olacak. Gaziantep'de özellikle kronik rahatsızlığı bulunanlar başta olmak üzere güneşin dik saatleri olan saat 10:00 ila 16:00'da dışarı çıkılmaması ya da şapka ile kendinizi gölge yerlerde korumanız noktasında uzmanlar uyarıyor. Aşağıda Gaziantep 15 günlük hava durumunu aşağıda inceleyebilirsiniz.

gaziantep-001.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.