Gaziantep 20 Temmuz 2023 Perşembe hava durumu

Gaziantep 20 Temmuz 2023 Perşembe hava durumu
Gaziantep il genelinde yurt genelinde görülen çöl sıcaklıklarını etkisinden Gaziantep nasıl etkileneceği açıklandı. Buna göre Gaziantep'de hava durumunu haberimizde öğrenebilirsiniz.

Ülkemiz genelinde bugünden itibaren etkili olmaya başlayan çöl sıcaklıkları Gaziantep'de yaşayan vatandaşları da etkileyecek. Özellikle Gaziantep ve il genelinde termometreler sıcaklığı kaç derece ölçecek? Hava nasıl olacak? Meteoroloji Gazianteplileri ne konuda uyarıyor? İşte Gazianteplilerin en merak ettiği soru olan hava durumu hakkında detaylı bilgi öğrenmek için haberimizi okumaya devam edin.

Gaziantep 20 Temmuz 2023 Perşembe hava durumu

Meteoroloji tarafından edinilen bilgiye göre Gaziantep çöl sıcağından fazlasıyla etkilenecek. İl geneli başta olmak üzeri sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. MGM tarafından ise havanın çok sıcak ve güneşli olacağı bildirilirken termometrelerdeki sıcaklık derecesi 39 dereceyi ölçecek. Akşam saatlerinde ise sıcaklıklar 23 dereceye düşecek. Nem oranı ise il genelinde %40'a kadar çıkacak. Çöl sıcaklarının etkisiyle özellikle yaşlı, çocuk ve kronik rahatsızlığı bulunanların başta olmak üzere dışarıya mümkün oldukça çıkmamaları uzmanlar tarafından tavsiye ediliyor.

gaziantep.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Muhammet Kurtbay Önür

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.