Diyarbakır 19 Temmuz 2023 Çarşamba hava durumu

Diyarbakır 19 Temmuz 2023 Çarşamba hava durumu
Meteoroloji'den Diyarbakır il geneli için hava durumu ve sıcaklık değerleri açıklandı. Buna göre Diyarbakır'ı nasıl bir hava bekleyecek?

Diyarbakır il geneli için bölgede yaşayan birçok yerli ve yabancı vatandaşlar havanın kavurucu etkisiyle başa çıkmanın yollarını ararken özellikle en merak edilen sorulardan biri de Diyarbakır'da sıcaklık nasıl olacak? Diyarbakır'da 19 Temmuz 2023 hava durumu nasıl? Gibi sorular oluyor. Bu haberimizde Diyarbakır il genelindeki hava durumunun nasıl olacağı ile ilgili bütün detayları aktaracağız.

Diyarbakır 19 Temmuz 2023 Çarşamba hava durumu

Diyarbakır il genelinde Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan veriler doğrultusunda havanın il genelinde açık ve güneşli olması bekleniyor. Sıcaklık değerleri ise aşırı olarak 39 dereceyi göreceği ardından da en düşük sıcaklığın gece saatleri 20 dereceyi bulması tahmin ediliyor. İl genelindeki havanın nem oranı ise %15 seviyelerinde olacak. Dışarıya çıkacak vatandaşların özellikle yaşlı, çocuk, kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların dışarıya çıkacaklarsa saat 10:00 ila 16:00 saatleri arasında gölge mekanları tercih etmeleri gerektiği konusunda uzmanlar uyarıyor.

diyarbakir-1.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Muhammet Kurtbay Önür

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.