Fatih Altaylı "Büyük Yok Oluşa Koşar Adım Gidiyoruz" sözleriyle korkuttu

Fatih Altaylı "Büyük Yok Oluşa Koşar Adım Gidiyoruz" sözleriyle korkuttu
Ünlü gazeteci Fatih Altaylı sosyal medya hesabından yaptığı "Büyük Yok Oluşa Koşar Adım Gidiyoruz" sözleriyle dikkat çekerken birçok kişiyi de korkuttu.

Yaptığı programlarla ve yorumlarıyla adından söz ettiren usta gazeteci Fatih Altaylı, bu kez de sosyal medya hesabından öyle bir paylaşım yaptı ki adeta herkesi korkuttu. Altaylı, artan küresel ısınma ile birlikte gittikçe ısınan Dünya'nın, aslında ekosisteme verdiğimiz zarara ve son zamanlarda mevsim normallerindeki sıcaklıklara dikkat çekerek sosyal medya hesabında bir paylaşım yayınladı.

Fatih Altaylı: "Büyük Yok Oluşa Koşar Adım Gidiyoruz"

Fatih Altaylı sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda komşu ülke olan İran'da, bir meteorolojik araştırma istasyonunun verileri ile Basra Körfezi'ndeki sıcaklıkların 67 dereceye yakın bir sıcaklık değerinin ölçüldüğünü, ardından da bu bölgedeki deniz suyu sıcaklığının 32 dereceye dayandığını açıkladı. Dünya'da artan bu sıcaklık değerlerinin çok fazla olduğuna dikkat çeken Altaylı, paylaşımının devamında yaşadığımız gezegenin yaşanabilir olmaktan çıktığını ve 6. büyük yok oluşa koşar adım gidiyoruz sözleriyle aslında insanoğlu olarak ekosisteme verdiğimiz zarara bir kez daha altını çizdi.

fatih-altayli.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.