Antalya 22 Mayıs 2023 Pazartesi Hava Durumu

Antalya 22 Mayıs 2023 Pazartesi Hava Durumu
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi sitesindeki verilere göre Antalya genelinde 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü havanın kapalı ve yağışlı olacağı, sıcaklığın en yüksek 25 derece olması bekleniyor.

Emre Ozan Yüksel- Pek çok kişi için Antalya'da haftanın ilk günü havanın nasıl olacağı da oldukça merak ediyor. Peki Antalya'da 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü hava nasıl olacak? Hava yağışlı mı? Sıcaklıklar nasıl olacak? Bu haberimizde Antalya'nın 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü hava tahmin raporunu sizler için derledik. Detayları haberimizde göz atabilirsiniz.

Antalya 22 Mayıs 2023 Pazartesi Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi sitesindeki verilere göre Antalya'nın genelinde 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü havanın kapalı ve gök gürültülü şekilde yağmur yağacağı, sıcaklıkların en düşük 18, en yüksek ise 25 derece olması bekleniyor. Ayrıca Korkuteli, Kaş, Demre, Finike, Kumluca ve Elmalı ilçeleri için meteoroloji (MGM) tarafından sarı kod uyarısı yapılmıştır. Bu kod uyarısına göre dışarı çıkacak vatandaşlar ani sel ve su baskınlarına, trafikte olası aksiliklere karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

antalya-23-mayis-2023.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.