Antalya 25 Temmuz 2023 Salı hava durumu

Antalya 25 Temmuz 2023 Salı hava durumu
Antalya il genelinde havanın nasıl olacağı MGM tarafından açıklandı. Buna göre sıcaklıklar Antalya'da kaç derece hissedilecek?

Sıcak havaların devam etmesi ve ülke genelinde etkili olan sıcak hava dalgasının birçok Antalyalı ve tatilcileri olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Havanın bunaltıcı sıcaklardan vatandaşlar soluğu sahil kenarlarında alıyor olsa da kavurucu sıcaklar oldukça zorluyor. Bu haberimizde Antalya il genelinde meteoroloji tarafından havanın nasıl olacağı ve sıcaklık değerlerinin ne düzeyde olacağı merak ediliyor. Peki Antalya'da Salı günü hava durumu ne olacak? Ayrıntılar haberimizde..

Antalya 25 Temmuz 2023 Salı hava durumu

Antalya il genelinde MGM'den alınan verilere göre havanın çok sıcak ve güneşli olacak. Sıcaklıkların ise en yüksek 42 dereceye çıkacağı, akşam saatlerinde 28 dereceye düşmesi bekleniyor. Antalya'daki il genelinde nem oranı ise %18 seviyelerinde olacak. Özellikle meteoroloji tarafından sıcak hava dalgasının devam etmesiyle çocuk, yaşlı ve kronik rahatsızlığı bulunanların saat 11:00 ila 16:00 arasında dışarıya çıkmamaları tavsiye ediliyor.

antalya.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Muhammet Kurtbay Önür

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.