Diyarbakır, Mardin hava tahmin raporu 13 Eylül 2023 Çarşamba

Diyarbakır, Mardin hava tahmin raporu 13 Eylül 2023 Çarşamba
Diyarbakır ve Mardin il genelinde MGM tarafından hava tahmin raporu yayınlandı. Buna göre hava nasıl olacak? Ayrıntılar haberimizde..

Diyarbakır ve Mardin illerinde sıcaklıklar mevsim normallerinde hissedilmeye başladı. Özellikle illerde yaşayan vatandaşlar hava sıcaklığını ve havanın son durumunu oldukça araştırıyor. Peki Diyarbakır'da hava nasıl olacak? Mardin'de sıcaklık kaç dereceye yükselecek? İşte merak edilen soruların yanıtı haberimizde..

Diyarbakır hava tahmin raporu 13 Eylül 2023 Çarşamba

Diyarbakır il genelinde MGM tarafından açıklanan hava tahmin raporuna göre; hava açık ve güneşli bir gün olacak. Diyarbakır'da sıcaklık en yüksek 30, akşam saatlerinde en düşük 15 dereceye kadar gerilemesi bekleniyor. İl genelinde nem oranı %39, rüzgar ise saatte 10-15 km hızla esecek.

diyarbakir-carsamba.webp

Mardin hava tahmin raporu 13 Eylül 2023 Çarşamba

Mardin il genelinde meteoroloji verileri hava tahmin raporuna göre; il genelinde hava sabah saatlerinde yağışlı olacak. Mardin'de öğlene kadar yağmur devam edecek. Öğleden sonra ise hava parçalı bulutlu ve güneşli olacak. İl genelinde sıcaklık en yüksek 27, en düşük ise 16 derece olacak. Nem oranı %47 olurken, rüzgar saatte 10-15 km hızla esecek. Mardin'de yağmur yağma olasılığı ise %70 olması tahmin ediliyor.

Sabahın erken saatlerinde işe ve okula gidecek vatandaşların şemsiye bulundurmaları tavsiye ediliyor.

mardin-carsamba.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Vedat Baykal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.