Gaziantep 07 Temmuz 2023 Cuma hava durumu

Gaziantep 07 Temmuz 2023 Cuma hava durumu
Gaziantep il genelinde Meteoroloji'den alınan verilere göre havanın nasıl olacağı belli oldu. Buna göre Gaziantep'i 07 Temmuz 2023 Cuma günü nasıl bir hava bekliyor?

Emre Ozan Yüksel- Gaziantep il genelinde tarımla uğraşan birçok çiftçimiz ve Gaziantep'de yaşayan yerel halkında en çok sorduğu sorulardan biri havanın nasıl olacağıdır. Gaziantep'de başlayan kavurucu sıcaklıklarla birlikte birçok kişi yağmur yağacak mı? sorusunu fazlasıyla araştırıyor. Bu haberimizde Gaziantep il genelinde hava nasıl olacak? Sıcaklıklar kaç dereceye yükselecek? Ayrıntılar haberimizde..

Gaziantep 07 Temmuz 2023 Cuma hava durumu

Gaziantep il genelinde, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) alınan verilere göre 07 Temmuz 2023 Cuma günü havanın güneşli olması bekleniyor. Gaziantep'de sıcaklıkların 35 dereceye kadar çıkacağı akşam saatlerinde ise bu sıcaklıkların 21 dereceye kadar gerileceği öngörülüyor. Bölgedeki nem oranı ise %43 seviyelerinde olacak. Gaziantep'deki sıcak havalara karşı vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları konusunda uzmanlar sağlığınız açısından uyarıyor.

gaziantep.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.