Gaziantep'de bu haftasonu hava nasıl olacak? 08-09 Temmuz 2023

Gaziantep'de bu haftasonu hava nasıl olacak? 08-09 Temmuz 2023
Gaziantep il genelinde meteoroloji'den alınan verilere göre bu haftasonu hava nasıl olacak? Termometrelerde sıcaklık kaç derece ölçülecek? Ayrıntılar haberimizde..

Emre Ozan Yüksel-Pek çok medeniyete ev sahipliği yapan Gaziantep, doğal güzellikleri ve lezzetli yemekleriyle yerli ve yabancı pek çok turistin uğrak noktalarından biri olmaya devam ediyor. Gaziantep'de yaşayan veya tatil için gelen birçok kişi hafta sonu hava durumunu sık sık kontrol ediyor. Gaziantep'de bu hafta sonu hava nasıl olacak? Gaziantep'de termometrelerde sıcaklık artışı ne olacak? Daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz.

Gaziantep haftasonu hava durumu 08-09 Temmuz 2023

Gaziantep il genelinde MGM (Meteoroloji Genel Müdürlüğü) tarafından alınan verilere göre bu haftasonu havanın güneşli olması bekleniyor. 08 Temmuz 2023 Cumartesi günü sıcaklıkların ise 35 derece seviyelerinde olması bu sıcaklıkların akşam saatlerinde etkisini yitirerek 21 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. 09 Temmuz 2023 Pazar günü ise güneşli olan hava termometrelerde 33 derecelerde görülecek. Akşam saatleri bu sıcaklıkların ise 20 dereceye düşmesi bekleniyor.

gaziantep.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.