Gaziantep 29 Temmuz 2023 Cumartesi hava durumu

Gaziantep 29 Temmuz 2023 Cumartesi hava durumu
Gaziantep il genelinde haftasonu hava durumu belli oldu. Buna göre Gaziantep'i bu haftasonu nasıl bir hava bekliyor? Detaylar haberimizde..

Turistik şehirlerimizden biri olan Gaziantep, yerli ve yabancı misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. İl genelini ziyaret etmek isteyen vatandaşların en çok araştırdığı sorulardan biri hava durumu oluyor. Bu haberimizde Gaziantep'i bu haftasonu nasıl bir hava bekliyor? Sıcaklıklar kaç dereceye yükselecek? İşte Gaziantep il geneli ile ilgili hava durumu tahmini haberimizde..

Gaziantep 29 Temmuz 2023 Cumartesi hava durumu

Gaziantep il genelinde Cumartesi günü hava açık ve güneşli olacak. Özellikle il genelindeki sıcaklık 37 dereceye görecek, akşam saatlerinde ise 22 dereceye inmesi bekleniyor. Gaziantep'de rüzgarın saatte 15-30 kilometre şiddetinde esmesi, nem oranının ise %50 oranında görülmesi bekleniyor.

Gaziantep il genelindeki rekor sıcakların etkisiyle güneşin dik saatlerinde saat 10:00 ila 16:00 saatleri arasında gölge mekanları tercih etmeli ve açık renkli kıyafetler tercih etmeleri konusunda uzmanlar uyarıyor.

gaziantep.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Vedat Baykal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.