Gaziantep 5 Günlük Hava Durumu 11 Mayıs 2023

Gaziantep 5 Günlük Hava Durumu 11 Mayıs 2023
Gaziantep'te hafta boyunca hava nasıl olacak? Hava sıcaklıkları kaç derece?Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi sitesindeki verilere göre Gaziantep'in 5 günlük hava tahmin raporunu ayrıntılarıyla sizler için derledik.

Hüsamettin Ozan Aslan- Bahar aylarına girmemizle birlikte havaların nasıl olacağı pekçok vatandaş tarafından oldukça merak ediliyor. Peki Gaziantep'te 5 gün hava nasıl olacak? Hava sıcaklıkları mevsim normallerinde mi seyredecek? Bu haberimizde Gaziantep'in 5 Günlük hava tahmin raporunu sizler için derledik. Detayları haberimizde göz atabilirsiniz.

antep-5-gunluk.jpg

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi sitesindeki verilere göre Gaziantep'in genelinde 11 Mayıs perşembe günü havanın parçalı bulutlu ve güneşli bir havanın olacağı ve sıcaklıkların en düşük 13, en yüksek ise 32 derece olması bekleniyor. 12 Mayıs Cuma günü gün boyunca gök gürültülü sağanak yağışlarla birlikte hava sıcaklığının en düşük 16 en yüksek ise 27 derece civarında seyretmesi öngörülüyor. 13 Mayıs Cumartesi günü il genelinde gök gürültülü sağanak yağışların aralıksız sürmesi beklenirken hava sıcaklıklarının en düşük 13 en yüksek ise 23 derece olması tahmin ediliyor. 14 ve 15 Mayıs günlerinin yağışlı havanın il genelini terk etmesiyle yerini parçalı bulutlu ve güneşli bir havaya bırakıp sıcaklıkların yükselerek 26 derece dolaylarında çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.