2023 hedefi istihdamı artırmak

2023 hedefi istihdamı artırmak
Esenyurt Şanlıurfa Dernek Başkanı Yaşar Cızlak'ın sahibi olduğu Emek Grup İşgücü Lojistik ve Depolama Planlama Destek Hizmetleri Şirketi, yeni yıl için 'Urfa Sıra Gecesi' programı düzenlendi. Program öncesinde konuşan Cızlak, “Yeni yıl hepimize iyilik getirsin, mutluluk getirsin. Şirket olarak bizim 2023 hedefimiz istihdamı artırmak” dedi

Esenyurt Şanlıurfa Dernek Başkanı Yaşar Cızlak'ın sahibi olduğu Emek Grup İşgücü Lojistik ve Depolama Planlama Destek Hizmetleri şirketinin düzenlediği Urfa Sıra Gecesi programı Esenyurt Paçacı Remzi’de gerçekleştirildi. Etkinliğe; Esenyurt İl Dernekleri Başkanı Orhan Onur, Mali Müşavir Tuncer Dağ, Çınar Mahallesi Muhtarı Kazım Karakuş, Balıkyolu Mahallesi Muhtarı Metin Yaman, Esenyurt Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Orhan Akyıldız, Esenyurt Muş Dernek Başkanı Murat İmde, Esenyurt Diyarbakır Dernek Başkanı Mehmet Ali Ateş, Esenyurt Iğdır Dernek Başkanı Ali Sakar, Esenyurt Bingöl Dernek Başkanı Abdurrahman Ordu, Esenyurt Romanlar Federasyonu Başkanı Semih Makaracı, Esenyurt Kırşehir Dernek Başkanı Cemil Ceylan ve çok sayıda davetli katıldı.

Her türlü kabiliyete sahibiz

Etkinlik öncesi konuşan Yaşar Cızlak, Emek Grup olarak hedeflerinden söz ederken, “Lojistik, tekstil ve sanayi sektörünün içerisindeki kalifiye personel eksiklerini gidermek amacı ile: 2010 kurdğumuz Emek Grup, özellikle Çatalca, Esenyurt, Hadımköy, Kıraç, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Avcılar, Halkalı, İkitelli gibi İstanbul’un Sanayi ve Lojistik sektörünün en yoğun olduğu bölgelerde gerekli her türlü sistem ve ekibi kurabilme kabiliyeti ve yetkinliğine sahip” dedi.

esenyurt şanlıurfa

Hedefini açıkladı
Cızlak, 2023 hedeflerinin istihdamı çoğaltmak olduğunu ifade ederek, “2010 yılında kurulan bir firma olarak bugün 14 kişilik idari kadromuzla 700 kişi çalıştıran bir firmayız. 2023 yılında bu sayıyı arttırarak istihdama katkı sağlayacağız. Şirketimizin 10. yıl dönümünde bu güzel gecede benim yanımda olduğunuz için başta ailem, şirket çalışanlarım, dernekler, muhtarlar, iş insanları, gazeteciler ve dostlarım bu güzel geceyi bana eşlik ettiğiniz için teşekkür ederim” diye konuştu.
Yılmaz Çelik Urfa Sıra Gecesi grubunun sahne aldığı gecede konuklar doyasıya eğlenirken konuk sanatçılarla da birbirinden güzel türküler eşliğinde unutulmaz bir gece yaşadılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.