30 Ağustos Ataşehir'de etkinliklerle kutlandı

30 Ağustos Ataşehir'de etkinliklerle kutlandı
Ataşehir’de, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki Türk ordusunun 30 Ağustos'ta zaferle taçlandırdığı Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin yıl dönümü Ataşehir’de düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü coşkusu Ataşehir’de sabah saatlerinde düzenlenen Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başladı. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen anma töreninde Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Garnizon Komutanı Vekili İkmal Albay Murat Uçar ve Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz Atatürk anıtına çelenk koydular. Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Protokolün ardından da siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de anıta çelenk bırakarak saygılarını sundular.

Anma töreninin ardından Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle kutlama programı devam etti. Çocuklar için özel olarak hazırlanan kutlama programında; bando takımıyla zafer korteji, sahne şovları, oyun parkurları, atölyeler, jonglör ve karnaval oyunları gibi birçok farklı etkinlik yer aldı. Etkinliklere katılan yüzlerce çocuk ve aileleri, Büyük Zaferin yıl dönümünü kutlayarak bu heyecanı hep birlikte yaşadılar.


İlgili Haberler

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.