AK Parti'li Susuz: Zaferden değil seferden sorumluyuz

AK Parti'li Susuz: Zaferden değil seferden sorumluyuz
AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı olan Av. Sıraç Susuz, “Bizler zaferden değil seferden sorumluyuz kıymetli başkanlarım. Sizlerin de bu kardeşinizin çıkmış olduğu yolda her daim destekçi olduğunuzu bilmek yükümü hafifletiyor, bana güç veriyor."

AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Aday Adaylığını ilan eden Av. Sıraç Susuz, ilginç bir mesaj paylaştı. Hem parti büyüklerine teşekkür eden hem de yanında yürüyenlere teşekkür eden Susuz, “biz dava adamlarıyız” ifadelerini kullandı.

Sorumluluk almaktan korkmayız

Hiçbir zaman sorumluluktan korkmadığını anlatan Susuz, “Kıymetli başkanlarım değerli ailem ve arkadaşlarım; Öncelikli olarak sizlerle Türkiye Yüzyılı hedeflerine dair, omuz omuza mücadele etmekten mutluluk duyduğumu bilmemizi isterim. Öncelikle bu memlekete hizmet etmek için, Cumhurbaşkanımızın yükünü hafifletmek için vermiş olduğunuz mücadele ve bu uğurdaki çalışmalarınız için, ilçe başkanımız Sn. Harun ÖZER başkanıma İl yönetim kurulu üyemiz Tarkan Burçak UYGUN’a kadın kolları başkanımız Harika Öztürk hanımefendiye, gençlik kolları başkanımız Erhan Akdogana ve hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kardeşiniz Sıraç SUSUZ olarak bu kutlu davada niyetimiz hayır, akibetimiz hayır düsturu ile AK Partimizin Esenyurt Belediye Başkanlığına Aday adaylığımı sizlere teşkilat mensuplarimiza aileme ve tüm arkadaşlarıma ilan etmekten gurur duyuyorum. Bizler zaferden değil seferden sorumluyuz kıymetli başkanlarım. Sizlerinde bu kardeşinizin çıkmı olduğu yolda her daim destekçi olduğunuzu bilmek yükümü hafifletiyor ve bana güç veriyor. İnanıyorum ki diğer aday adayı başkanlarımız da Esenyurtumuza AK Parti belediyeciliğinin farkını hissettirecek kadar başarılı ve değerli kişilerdir. Bızler dava adamlariyiz, sorumluluk almaktan korkmayız. Bu kardesiniz ne olursa olsun Allah'ın hükmü ne ise bunu bilerek ve bunu aklından çıkarmayacak sizlerin inancını güvenini boşa çıkarmayacak şekilde bu dava için mücadele edecektir. Üstadın dediği gibi Gayemiz şahıs değil, şahısta tecelli eden davâ... Yolda olanın istikameti niyetine göre verilir... Rabbim istikametten ayırmasın bizleri.”

sirac-susuz.jpeg

d9326413-4d5d-4e80-a0f1-0cfabfa00f6e.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Barış Kış - Damga Gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.