23 Kasım 2023 Kocaeli hava durumu, hava bugün nasıl olacak?

23 Kasım 2023 Kocaeli hava durumu, hava bugün nasıl olacak?
MGM tarafından Kocaeli il genelinde saatlik hava durumu açıklandı. Buna göre Kocaeli'nde hava nasıl olacak? Yağmur yağacak mı? Yanıtı haberimizde..

Kocaeli'nde yaşayan milyonlarca vatandaş hava durumunun saatlik verilerini sürekli olarak merak ediyor. Peki 23 Kasım 2023 Perşembe günü hava Kocaeli'nde nasıl olacak? Sıcaklık kaç derece olarak ölçülecek? İl genelinde hava soğuyacak mı? Kocaeli'nde yağmur yağacak mı? İşte merak edilen soruların yanıtı ve saatlik Kocaeli hava durumu haberimizde..

23 Kasım 2023 Kocaeli hava durumu

Kocaeli 23 Kasım 2023 Perşembe günü hava durumu sağanak yağmurlu şeklinde görülecek. İl genelinde gece saatlerinde başlayacak olan kuvvetli sağanak yağış öğle saatlerine kadar etkisin sürdürecek.

MGM tarafından alınan saatlik hava durumuna göre 13:00'a kadar devam edecek yağmur günün diğer saatlerinde yerini kapalı ve parçalı bulutlu havaya bırakacak.

Kocaeli'nde sıcaklık en yüksek 12, en düşük ise 9 derece olması bekleniyor. Rüzgar saatte 15-20 km hızla eserken, nem oranı ise %95 seviyesinde gözlemlenecek.

1-001.jpg

2-001.jpg

3-001.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Vedat Baykal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.