26 Kasım 2023 İstanbul hava durumu, bugün hava nasıl olacak?

26 Kasım 2023 İstanbul hava durumu, bugün hava nasıl olacak?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul'un saatlik hava durumu belli oldu. Peki 26 Kasım 2023 Pazar günü İstanbul'da kaç yağacak mı?

İstanbul'da yaşayan milyonlarca vatandaş hafta sonu havanın nasıl olacağını ve İstanbul'da Pazar günü kar yağacak mı? sorusunu şimdiden araştırmaya başladı. İl genelinde 26 Kasım 2023 Pazar günü hava nasıl olacak? Megakentte sıcaklık kaç derece olarak ölçülecek? İstanbul'da hafta sonu kar yağacak mı? İşte merak edilen soruların ayrıntıları ve saatlik İstanbul hava durumu..

26 Kasım 2023 İstanbul hava durumu

Megakentte 26 Kasım 2023 Pazar günü hava sağanak yağışlı ve yer yer kar yağması bekleniyor. İl genelinin özellikle yüksek kesimlerde hafif olarak aralıklı kar yağışları bekleniyor. Sıcaklık Cumartesi günü 18 dereceyi görürken Pazar günü ise 8-10 derece sıcaklığın şiddetli olarak düşmesi bekleniyor. En yüksek sıcaklık 10, en düşük ise 6 derece ölçülmesi bekleniyor.

İstanbul'da Pazar günü fırtına da etkili olacak. Saatte 70 ila 100 km hızla rüzgarın esmesi bekleniyor. Meteoroloji ve uzmanlar tarafından çatı uçması, soba zehirlenmesi vb. olumsuz durumlara karşı vatandaşların dikkatli olması çağrısında bulunuluyor.

5.jpg

1-005.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Leyla Karahan Hız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.