28 Kasım 2023 İstanbul hava durumu, hava bugün nasıl olacak?

28 Kasım 2023 İstanbul hava durumu, hava bugün nasıl olacak?
Meteoroloji tarafından İstanbul'un saatlik hava durumu verileri açıklandı. Peki 28 Kasım 2023 Salı günü hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul'un saatlik hava durumunun ayrıntıları yayınlandı. Buna göre 28 Kasım 2023 Salı günü İstanbul'da hava nasıl olacak? Sıcaklık megakentte kaç derece hissedilecek? İstanbul'da kar yağacak mı? Salı günü yağmurlu mu olacak? İşte merak edilen soruların yanıtı ve saatlik İstanbul hava durumu haberimizde..

28 Kasım 2023 İstanbul hava durumu

Meteoroloji verilerine göre 28 Kasım 2023 Salı günü hava parçalı bulutlu olarak ölçülecek. İstanbul genelinde sıcaklık en yüksek 15, en düşük ise 8 derece olması bekleniyor. İl genelinde öğleden sonra oldukça soğuk bir gün olması bekleniyor.

İstanbul'da yağmur ya da kar beklentisi şuan için bulunmuyor. Nem oranı %46, rüzgar ise saatte 20 ila 40 km hızla esecek. Marmara Bölgesi'nde bugün lodos etkili olacak. Vatandaşların çatı uçması, soba zehirlenmesi, ağaç devrilmesi vb. olumsuzluklara karşı tedbirli olunması tavsiye ediliyor. Aşağıdaki görsellerden saatlik hava durumunu inceleyebilirsiniz.

1.jpg

2.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Vedat Baykal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.