29 Kasım 2023 İstanbul hava durumu, hava nasıl olacak?

29 Kasım 2023 İstanbul hava durumu, hava nasıl olacak?
İstanbul'da 29 Kasım 2023 Çarşamba günü saatlik hava durumu yayınlandı. Peki Çarşamba günü hava nasıl olacak? İstanbul'da yağmur yağacak mı? Yanıtı haberimizde..

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul il geneli için hava durumu belli oldu. 29 Kasım 2023 Çarşamba günü hava nasıl olacak? İstanbul'da yağmur yağacak mı? Sıcaklık kaç derece düşecek? İl genelinde hava daha da soğuyacak mı? İşte merak edilen soruların yanıtı ve saatlik İstanbul hava durumunun ayrıntıları..

29 Kasım 2023 İstanbul hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından İstanbul için 29 Kasım 2023 Çarşamba günü fırtına ve kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldı. Salı günü başlayan fırtına ve sağanak yağış gece 00:00'dan sonra da etkisini göstermeye devam edecek. İl genelinde sabah saatlerinde etkisini artıracak olan yağmur gün boyu etkili olacak.

İstanbul'da sıcaklık gündüz en yüksek 16, gece en düşük 10 derece olması bekleniyor. İl genelinde rüzgar saatte 40-70 km hızla esecek. Meteoroloji fırtına ve kuvvetli sağanak yağış ile ilgili çatı uçması, ağaç devrilmesi, sel, su baskını gibi olumsuz hava şartlarına karşı uyarıda bulundu.

1.jpg

2.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Vedat Baykal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.