Akbatı 12'nci yıl dönümü kutlamaları sona erdi

Akbatı 12'nci yıl dönümü kutlamaları sona erdi
Akbatı, etkinliklerin sona erdiğini duyurdu. Ay boyunca etkinlik kapsamında konserler, çocuk tiyatroları, sürpriz hediyeler ve çekilişler yapıldı.

Eylül ayı boyunca 12'nci yıl dönümünü kutlayan Akbatı, etkinliklerin sona erdiğini duyurdu. Ay boyunca etkinlik kapsamında konserler, çocuk tiyatroları, sürpriz hediyeler ve çekilişler yapıldı.

AVM'den yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi:

"Eylül ayı boyunca birçok etkinlik dizisi ile kapılarını açan Akbatı, unutulmaz anlar sundu. Kültür ve sanat alanına önem veren AVM, yıl dönümünde de bu geleneğini sürdürdü. 7'den 77'ye Resim Müzayedesi, Yol Project konseri, sürpriz hediyeler, çekilişler ve çocuk tiyatrolarıyla büyükten küçüğe bütün ziyaretçileri ile 12'nci yıl dönümünü coşkuyla kutladı.

"Akbatı, 12'nci yıl dönümünü Eylül ayı boyunca gerçekleştirdiği etkinliklerinden ilki Yol Project'in zengin repertuarı ve bitmeyen enerjileri ile misafirlerine keyifli anlar yaşatırken, 7'den 77'ye Resim Müzayedesi sayesinde sanatın köklü tarihine yolculuk yaptırdı. Ayrıca birbirinden farklı konseptte markalar el yapımı tasarım ürünleriyle Artisan Akbatı'da yer aldı. 12'nci yıl dönümünde minik misafirlerini de unutmayan Akbatı, özel olarak hazırlanan interaktif çocuk tiyatro gösterimleri ile çocuklara eğitim ve eğlence dolu bir deneyim yaşattı."

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.