Ali Rıza Değirmenci'nden muhtarlar çıkarması

Ali Rıza Değirmenci'nden muhtarlar çıkarması
CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Ali Rıza Değirmenci, Avcılar'ın mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Ali Rıza Değirmenci, çalışmalarına hız verdi. Avcılar'ın 10 mahallesindeki, mahalle muhtarlarını tek tek ziyaret eden Değirmenci; “Muhtarlarımızın her zaman yanında olacağız” mesajını verdi.

e1.jpg

Muhtarlığın yerel yönetimlerde çok önemli bir rolü olduğunun altını çizen Değirmenci, “Ülkemizin en köklü ve en temel yerel yönetim birimlerinden biri olan muhtarlarımız, mahallelerde devletimizin tüm kurumlarını temsil eden, kamu kurumları ile vatandaşlarımız arasında köprü kuran seçilmiş yöneticiler olarak demokrasi zincirinin en önemli halkalarındandır. Toplumun nabzını tutan, sorunlarını dinleyen, topluma yön veren ve çözüm odaklı çalışmalarıyla mahallelerimizi daha yaşanabilir kılan muhtarlarımızın emekleri takdire şayandır” dedi.

e2.jpg

Belediyenin gözü kulağı olacaklar

Belediye başkanı olması halinde muhtarlarla sıkı ilişkiler kuracaklarını anlatan Değirmenci, “Çalışma ve hizmetlerimizde en önemli paydaşlarımız olan, vatandaşlarımıza hizmet yolunda belediyemizin gören gözü, vatandaşa uzanan hizmet eli olacak olan tüm muhtarlarımıza birlik, beraberlik içinde çalışacağımızın sözünü verdik” diye konuştu.

e3.jpg

e4.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.