Ali Talip Özdemir: Herkes işini yapmalı

Ali Talip Özdemir: Herkes işini yapmalı
MHP Bakırköy İlçe Başkanlığı düzenlediği kahvaltılı toplantıda Cumhur İttifakı Adayı Ali Talip Özdemir’i ilçenin sivil toplum kuruluşları, dernekler ve gazetecileriyle bir araya getirdi.

MHP Bakırköy İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği toplantıda konuşan Cumhur İttifakı adayı Ali Talip Özdemir, “Ben yüksek lisansını makine mühendisi olarak tamamlayıp doktora tezini İstanbul için yapmış, 3030 sayılı yasayı yazmış, 1580 sayılı yasayı tadil etmiş, 3194 sayılı İmar Kanunu yapmış bir kardeşinizim. Gidin hekim arkadaşa bunlar ne demek diye bir sorun. Kimseye hakir görmüyorum ama bana bir beyin cerrahı ile ilgili bir şey yapın derseniz beceremem. Herkes işini yapmalı. Ben bu işin kompetanıyım, uzmanıyım” dedi.

MHP Bakırköy İlçe Başkanlığı düzenlediği kahvaltılı toplantıda Cumhur İttifakı Adayı Ali Talip Özdemir’i ilçenin sivil toplum kuruluşları, dernekleri ve gazetecileriyle bir araya getirdi. MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu’nun da katıldığı toplantıya, çok sayıda kurum müdürünün de katıldığı görüldü.

whatsapp-gorsel-2024-02-18-saat-13-55-57-cf922367.jpg

Ak Parti İlçe Başkanı Cuma Parlak ve beraberindeki heyetle MHP İlçe Başkanı Turgut İnan’ın düzenlediği toplantıya katılan Cumhur İttifakı Adayı Ali Talip Özdemir, önemli açıklamalarda bulundu.

CHP’nin aday gösterdiği Beyin Cerrahi Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu’na atıpta bulunan Ali Talip Özdemir, “Kimseye hakim görmüyorum ama bana bir beyin cerrahı ile ilgili bir şey yapın derseniz beceremem. Ben yüksek lisansını makine mühendisi olarak tamamlayıp doktora tezini İstanbul için yapmış bir şehir doktoruyum. 3030 sayılı yasayı yazmış, 1580 sayılı yasayı tadil etmiş, 3194 sayılı İmar Kanunu yapmış bir kardeşinizim. Gidin hekim arkadaşa bunlar ne demek diye bir sorun” dedi.

VİRAN OLMUŞ BAKIRKÖY DEVLETİN DESTEĞİ OLMADAN AYAĞA KALKMAZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine Bakırköy Belediye Başkan Adayı olması konusunda teklifte bulunduğunda, ANAP Genel Başkanlığı da dahil, iki dönem Bakırköy Belediye Başkanı olarak görev aldığını ifade ettiğini söyleyen Ali Talip Özdemir, Cumhurbaşkanı’nın da kedisine, “Git nasıl istiyorsan onu yap” diye cevap verdiğini söyleyerek, “Biz milleti bir araya getireceğiz. Devletin eli değmediği sürece viran olmuş Bakırköy’ü ayağa kaldırmak mümkün değil” ifadelerini kullandı.

BAKIRKÖY’DE CUMHURİYETİN TEMSİLCİSİ BENİM

Bakırköy'ün farklı sorunları olduğunu, öncelikli olarak da birinci derecede deprem bölgesinde olduğunu ifade eden Özdemir, dijital ortamda ikiz Bakırköy yapıp, açacakları dönüşüm merkezi ile hızlıca dönüşümü başlatacaklarını söyledi.
Yaş oranı yüksek Bakırköy’de, özellikle onlara yönelik çalışmaları arttıracaklarını, gençlerin, yaşlıların, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların 24 saat faydalanacağı büyük bir yaşam alanı oluşturacaklarını söyleyen Ali Talip Özdemir, ayrıca ‘Büyük Bakırköy Mutfağı’ kurarak, ilçe okullarının tamamına yemek vereceklerini söyledi.
Sahipsiz hayvanlar içi ayrıca bir alan kuracağını da ifade eden Özdemir, “Türkiye Cumhuriyeti’ne görevlerini yapmış vatansever Ali Talip Özdemir olarak, bu coğrafya da kimse Türkiye Cumhuriyeti’nin önüne geçemez. Biz ne Arap ülkesine benzeriz, ne de başka bir ülkeye. Hodri meydan” diyerek, “Laik, Demokrat, Atatürk Cumhuriyeti’nin temsilcisi benim. Bakırköy’e bu şekilde hizmet edeceğiz. Kimsenin de bundan endişesi olmasın” ifadeleriyle konuşmasını tamamladı.

CHP’NİN ADAYI BELEDİYECİĞİ ANCA 5 YILDA ÖĞRENİR

Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Bakırköy İlçe Başkanı Turgut İnan, 2019 sonrası gerek ilçe gerekse büyükşehir belediyesinin icraatlerinin ortada olduğunu söyleyerek, İBB’nin Bakırköy’de 5 yıldır bitmeyen İncirli ve İstanbul Caddesi projelerini konuştu. Defalarca kes yapılır sökülen yolların parasının 16 milyonun cebinden çıktığını ifade eden İnan, “Bakırköy’ün dönüşümle alakalı bir çalışması yok. İBB’nin de sadece İş Bankası Blokları var ve zaten oranın peşinden koşan binlerce müteahhit vardı. Kottan dolayı da bir kat fazla verildi ama bari İBB oradan elde edilecek rantla, demir yolunun altı için bir çalışma yapsaydı” dedi.

CHP’nin adayının belediyeciliği ancak 5 yılda öğreneceğini söyleyerek konuşmasına son veren MHP İlçe Başkanı Turgut İnan, “Bakırköy için elini taşın altına koyan Ali Talip Özdemir’e teşekkür ediyor, Murat Kurum’a destek istiyoruz” dedi.

MURAT KURUM’A DESTEK İSTEDİ

Toplantıda konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Cuma Parlak’ta, Cumhur İttifakı olarak omuz omuza çalıştıklarını ve tüm dünyaya birlik ve beraberlik örneği göstererek, Türkiye’yi yeni yüzyıla taşıyacaklarını söyledi. Makus kaderine terk edilmiş Bakırköy’ün tek ihtiyacının hizmet olduğunu vurgulayan Parlak, “Ali Talip Özdemir döneminde marka bir kent olan ilçemizin her tarafı şimdilerde çöp, çukur ve çamur.” dedi.
31 Mart akşamı Bakırköy’ün makus kaderinden kurtulacağını söyleyen Cuma Parlak, İBB’nin desteğini alarak daha hızlı bir ilerleme kaydedeceklerinin altını çizerek, İBB Başkanı Murat Kurum’a destek istedi.

BAKIRKÖY İÇİN BİR ŞANS

Toplantıya katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu’da, Ali Talip Özdemir’in Bakırköy için büyük bir şans olduğunu dile getirerek, yerel ve genel seçimlerin farklı olduğunu söyledi.

Yerel seçimlerde beldenin ihtiyaçları ve yerine getirilebilecek en uygun adayın kim olduğuna bakıldığını belirterek konuşmasını sürdüren İsmail Faruk Aksu, “Merkezi hükümetle kavga etmenin bir anlamı yok. Bu seçim hizmet seçimidir. Birlikte uyum içinde Bakırköy’ü hizmetle buluşturacağız.” dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.