Arnavutköy temizlik yaptı

Arnavutköy temizlik yaptı
Arnavutköy Belediyesi 38 mahallede onarılması gereken kaldırım, park, cadde ve sokak ile temizlenmesi gereken alanların; kurulan 60 kişilik ekiple tamir ve bakım işleri gerçekleştiriliyor

Arnavutköy Belediyesi alt yapı ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra yürüttüğü sportif, sosyal, kültürel, çevre düzenleme ve temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe genelinde rutin olarak yapılan tamir, bakım ve temizlik işlerinin dışında Arnavutköy Belediyesi; kurduğu 60 kişilik ekiple mahallelere bahar temizliği yapıyor. Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı’nın talimatıyla harekete geçen Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü tarafından oluşturulan yerinde çözüm ekipleri ilk olarak Merkez Mahallesi’nde çalışmaya başladı.

 

Sorunlara yerinde çözüm
Sabah erken saatlerinde alana gelen ekipler mahallede yapılması gereken acil işleri yerinde giderdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kaldırım önü ve kaldırım arkası alanlar otlardan temizlendi. Cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışması gereken yerler Fen İşleri Müdürlüğü tarafından asfaltlanarak, sorunlar çözüme kavuşturuldu. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri ise mahalle aralarında temizlik çalışması yaparken, çöp konteynırlarını dezenfekte etti. Ayrıca mahallerdeki olumsuzluklar da tespit edilip, çözüme kavuşturulması için çalışmalar başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.