Avcılar'da ortaya çıkan görüntü pes dedirtti: Bu ne rezillik böyle!

Avcılar'da ortaya çıkan görüntü pes dedirtti: Bu ne rezillik böyle!
Avcılar Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde cam atıkların toplanması için yerleştirilen kutulara normal kağıt ve plastik atıklar atıldı. Çöpler kutunun dışına taşarken manzarayı gören vatandaşlar, "Nereden baksan rezalet” yorumunu yaptı.

ANIL BODUÇ- Avcılar Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde ortaya çıkan görüntüler vatandaşı isyan ettirdi. Belediyenin cam atıkların toplanması için cadde üzerine yerleştirdiği kutulara duyarsız kimselerin plastik ve kağıt atıklar attığı tespit edildi. Atılan çöpler nedeniyle dolan kutu dışarıya kadar taşarken çöplerin toplanmaması ise vatandaşların ayrıca tepkisine sebep oldu.

Uzun yıllardır Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde oturduğunu anlatan Halit Binyazar, “Şuraya bakın, olacak şey mi bu. Adam cam şişeleri normal çöpe atmayın buraya atın diye bunu koymuş, bizim insanımız buraya bile normal çöp atmış. Dolmuş taşmış. Belediyemizde sağ olsun böyle bırakmış. Burası günlerdir böyle. Ne gelen var ne giden, ne milleti uyaran” yorumunu yaptı.

"Belediye duyarlılık göstermeli"

Damga'ya konuşan bölge esnafı da ortaya çıkan manzaranın ne ilk ne de son olduğunu söyleyerek, “Vatandaş maalesef bilinçli değil. Buraya hiç normal çöp atılır mı? Hadi vatandaş attı, belediye de duyarsız. Burası böyle bırakılır mı? Hem vatandaş duyarlı olmalı hem de belediye görevini yapıp duyarlılık göstermeli” ifadelerini kullandı.

oo.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.