19 Ocak 2024 İstanbul hava durumu, yarın hava nasıl olacak?

19 Ocak 2024 İstanbul hava durumu, yarın hava nasıl olacak?
İstanbul'da MGM tarafından saatlik hava durumu verileri açıklandı. Buna göre hava 19 Ocak 2024 Cuma günü nasıl olacak? Meteoroloji'den uyarılar var mı?

İstanbul'da haftanın son iş gününde milyonlarca vatandaş saatlik hava durumu verilerini merak ediyor. Buna göre megakentte hava 19 Ocak 2024 Cuma günü nasıl olacak? Sıcaklık il genelinde kaç derece olarak yükselecek? İstanbul için MGM ne gibi uyarılarda bulunuyor? İşte yanıtı..

19 Ocak 2024 İstanbul hava durumu

İstanbul'da 19 Ocak 2024 Cuma günü hava gök gürültülü ve sağanak yağışlı olacak. İl genelinde yağmur yağma ihtimali %80 olarak açıklandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) İstanbul'un tüm ilçeleri için sarı kod uyarısında bulundu.

Buna göre; Rüzgarın, güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer hamleli fırtına (50-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden sarı kod uyarısı verildiği; ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenme riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekmektedir.

Megakentte sıcaklık 16, en düşük 11 derece olması bekleniyor. İl genelinde nem oranı %80 olacak. Saatlik hava durumu verileri aşağıdadır.

1.jpg

2.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.