Dilan ve Sıla Doğu kardeşlerin yazdıkları yeni mektuplar ortaya çıktı

Dilan ve Sıla Doğu kardeşlerin yazdıkları yeni mektuplar ortaya çıktı
Aylardır en çok konuşulan isimlerden olan Dilan Polat ve Sıla Doğu kardeşlerin tutuklulukları devam ediyor. Cezaevinden gönderdikleri son mektupları ortaya çıkan Dilan ve Sıla kardeşlerin yazdıkları gündem oldu.

Haklarında kara para aklama ve vergi kaçırma şüphesiyle cezaevinde tutuklu bulunan Dilan Polat ve Sıla Doğu'dan yeni bir haber var. Aile üyeleri başta olmak üzere çok sayıda ismin tutukluluk durumları devam ederken Dilan ve Sıla kardeşlerin yakınlarına gönderdikleri yeni mektuplar ortaya çıktı.

Kasım ayından bu yana en çok konuşulan Polat çifti ve ailesinin her hareketi gündem olurken bugün gündeme gelme sebepleri ise gönderdikleri ve yazdıkları mektuplar oldu.

dilan-polat-sila-dogu.webp

Engin Polat'ın ablası Kübra Mert'in sosyal medya hesabından paylaştığı mektuplarda Dilan Polat yazdıkları sosyal medyada hızla yayıldı.

Çok özledim, dayanamıyorum"

Dilan Polat'ın çocuklarına ve eşinin ablasına gönderdiği mektupta "Hepinizi çok özledim. Burada öyle sıkıldık ki 4 duvar arasında.. Bacaklarım ağrıyor her gün düşünmekten" sözleri dikkat çekti.

dilan-mektup.webp

Sıla Doğu: Suçsuz yere yatmak zor

Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu, cezaevinden yazdığı mektupta söylediği sözlerle dikkat çekti. Doğu, "Suçsuz yere yatmak zor olan. Aylardır sorguladığım şey neden burada olduğum.. Aleyhimde bir tane bile suç unsuru olmamasına rağmen haksız bir şekilde tutukluyum. Asla Allah'ın adaleti ve Türk mahkemelerine olan inancımı yitirmeyeceğim." dedi.

ekran-goruntusu-2024-01-18-091016-ohgj-1.webp

Sayfanın diğer kısmında Dilan Polat "Ailem, çocuklarım! İçim yanıyor evlatlarım.." sözleri dikkat çekti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.