18 Ocak 2024 İstanbul hava durumu, hava bugün nasıl olacak?

18 Ocak 2024 İstanbul hava durumu, hava bugün nasıl olacak?
MGM, İstanbullulara 18 Ocak 2024 Perşembe günü için kritik uyarılarda bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından İstanbul il geneli için saatlik hava durumu açıklandı. Buna göre 18 Ocak 2024 Perşembe günü İstanbul'un tamamı için ciddi uyarılar yapıldı.

Milyonlarca kişinin yaşadığı İstanbul'da Perşembe günü hava durumunu merak edenler için saatlik verileri aşağıda yer almaktadır.

18 Ocak 2024 Perşembe İstanbul hava durumu

İstanbul'da Perşembe günü hava rüzgarlı ve hafif sağanak yağışlı olacak. İl genelinde Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından sarı kod uyarısı verildi.

Sıcaklık en yüksek 15, en düşük 13 derece olacak. Öğleden sonra sağanak yağışın görülmesi ardından yerini kuvvetli rüzgara bırakacağı belirtildi. Akşam saat 20:00'a doğru rüzgar etkili olacak.

Sarı kod uyarısı

Buna göre 18 Ocak 2024 Perşembe günü İstanbul'un tamamında rüzgarın, güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer hamleli fırtına (50-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenme riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekmektedir. Saatlik hava durumu verileri aşağıdadır.

1.jpg

2.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.