Zafer Partisi Gençlik Kolları'ndan "Göktürk Bayrağı" çıkışı

Zafer Partisi Gençlik Kolları'ndan "Göktürk Bayrağı" çıkışı
Zafer Partisi'nin Gençlik Kolları üyeleri, dün akşam İstanbul'daki CHP İl Başkanlığı'na giderek Göktürk bayraklarıyla protesto etti.

Geçtiğimiz günlerde Manisa'nın Turgutlu ilçesindeki bir lisede görev yapan öğretmenin, sınıftaki öğrencilerle Göktürk bayrağı açtığı ve çocukların bozkurt işareti yaparak poz vermesi tartışma konusu olmuştu.

Fotoğraf tartışma konusu oldu

Okullarda siyaset konuşulmaması ve siyasi çalışmaların yapılmamasına gerektiği, bu gibi durumlar nedeniyle birçok vatandaş sosyal medya üzerinden tepki göstermişti.

chp-bozkurt.webp

CHP Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın okulda çekilen fotoğrafa tepki gösterdi ve konuyla ilgili suç duyurusunda bulunulacağını açıklamıştı. Yapılan suç duyurusu sebebiyle dün akşam saatlerinde Zafer Partili üyeler, CHP il başkanlığı önünde suç duyurusuna karşı çıkarak protesto ettiler.

Göktürk bayrağına suç duyurusunu protesto ettiler

Zafer Partisi Gençlik Kolları üyeleri, CHP İstanbul İl Başkanlığı önünde toplanarak suç duyurusuna karşı çıktı. Ellerinde Göktürk bayrakları ve meşalalerle gelen grup "Göktürk bayrağı hakkında suç duyulacak bir şey değildir, gurur kaynağımızdır" dedi ve protestolarının ardından olaysız şekilde dağıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.