Camide Atatürk'e hakaret eden şahıs serbest bırakılınca "Yaşasın şeriat" diye slogan attılar!

Camide Atatürk'e hakaret eden şahıs serbest bırakılınca "Yaşasın şeriat" diye slogan attılar!
Atatürk'e Cuma namazında hakaret eden şahısın bugün davası görüldü ve serbest bırakıldı. Hakaret eden şahısa destek için gelen bir grup adliyede "Yaşasın Şeriat" diye bağırarak slogan attılar.

10 Kasım 2023 günü Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümü olması ve o günün Cuma gününe denk gelmesiyle Gayrettepe'de bulunan Hacı Nimet Özden Cami imamı, ülkemizin kurucu önderi Mustafa Kemal Atatürk'ü anarak hutbede yer vermiş ve dua etmişti.

İmamın dua ettiği sırada cemaat arasında olan Ahmet B. isimli şahıs, duruma tepki göstermiş ve camiyi terk ederek tepki göstermişti. Cami çıkışı çektiği videoda Atatürk'e hakaret ederek sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Hakaret ettiği video günlerce konuşulmuş ve şahıs hakkında adli işlem başlatılmıştı.

ataturk-e-hakaret-eden-ahmet-bostanci-tahliye-edildi-adliyede-yasasin-seriat-sloganlari-atildi-1831-webp.webp

Serbest bırakıldı

Ahmet B. isimli şahıs Atatürk'e hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklanmıştı ve bugün İstanbul Anadolu Adliyesi'nde davası görüldü. Alınan karar ile Ahmet B. serbest kaldı. Fakat serbest kalmadan adliye koridorlarında bir olay daha yaşandı.

"Yaşasın Şeriat" diyerek slogan attılar

Bir grup, serbest bırakılan arkadaşlarına sözde destek olmak için adliye koridorlarında şov yaptı. İstanbul Anadolu Adliyesi'nde "Yaşasın Şeriat" diyerek bağırarak slogan atılıp videoya çekildi. O anlar ise sosyal medyada yeniden konuşulmaya başlandı ve vatandaşlar duruma tepki gösteriyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.