Hülya Avşar: Eşek herif sen beni mi dikizliyordun?

Hülya Avşar: Eşek herif sen beni mi dikizliyordun?
Hülya Avşar geçtiğimiz gün, eski rol arkadaşının konuk olduğu programda "Hülya soyunurken gözüm kayardı" sözleriyle ilgili ilk kez konuştu.

Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, filtreleri ile gündemde yerini korurken şimdilerde geçmişte oynadığı rol arkadaşının itirafları ile gündeme düştü.

Bir magazin programına katılan Yalçın Dümer, yıllar sonra Hasan Boğuldu filminde başrolünü paylaştığı Hülya Avşar hakkında yaptığı iddiası gündemde adeta bomba etkisi yarattı.

"Hülya soyunurken arada gözüm kayardı"

1990 yılında çekilen filmde yaşanan bir olayı anlatan Dümer, Hülya Avşar'ın sokak ortasında soyunurken kendisine yardımcı olduğu ve kimsenin görmemesi için perde tuttuğunu söyledi. Ardından perde tutarken "arada gözüm kayardı" demesi sosyal medyada hızla yayıldı.

yalcin-dumer-kimdir.webp

Olayın hızla gündeme gelmesi ile birlikte gözler Hülya Avşar'a çevrilmiş ve neler söyleyeceği merak konusu olmuştu. Geçtiğimiz gün bir restoran çıkışı görüntülenen Avşar konuyla alakalı ilk kez konuştu.

Eşek herif sen beni mi dikizliyordun?

Hülya Avşar, konudan haberinin olmadığını ve gayet bunun normal olduğunun altını çizdi. Avşar; "O erkek, ben kadın. Gayet normal yani. Yalçın’ı çok severim, çok tatlı. ‘Eşek herif sen beni mi dikizliyordun, gizli gizli mi bakıyordun bana he? diye bağırmam mı gerekiyor, bilmiyorum. Yalçın çok tatlı, bakmış olabilir.” dedi.

Sonrasında Hülya Avşar muhabirlerin para ile ilgili sorularına ise çarpıcı açıklamalarda bulundu.

hulya-avsar-001.jpeg

Çok fazla para insana zarar veriyor

Avşar, para ile ilgili sorulara üstü kapalı olarak; "Çok fazla zenginliğin insana zarar verdiğini düşünüyorum. Ailen ve yaşayabildiğin kadar paran olması yeterli, mutluluk budur." diyerek son noktayı koydu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.