Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya aşkında flaş gelişme! Başarılı oyuncu ilk kez konuştu

Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya aşkında flaş gelişme! Başarılı oyuncu ilk kez konuştu
Uzun yıllar yaşadıkları aşkla gözde çift olarak anılan ve son günlerde barıştıkları konuşulan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin çiftinde dedikodular hakkında yanıt gecikmedi.

Başarılı oyuncular Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin, 2015 yılında başlayan ve 4 yıl boyunca süren birliktelikleri 2019 yılında sonlandırmıştı. İlişkilerinin olduğu dönemde parmakla gösterilen örnek çiftin ayrılığı sevenlerini üzmüştü.

kerem-bursin-serenay-sarikaya.jpg

Geçtiğimiz gün Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya sosyal medya hesapları üzerinden birbirlerini takip etmeye başlaması acaba barıştılar mı sorularını akıllara getirmişti.

4 yıl boyunca yaşadıkları aşka ikinci bir şans verdikleri iddia edilmiş ve birkaç gündür gündemde yerlerini almışlardı. Konuyla ilgili Kerem Bürsin açıklamada bulundu.

resized-396fc-a94aff84ke1.jpg

Hangi paralel evrende oluyor bu?

Serenay Sarıkaya ile yeniden barıştıkları konuşulan Kerem Bürsin, barışma haberlerine yanıt verdi. Bürsin; "Hangi paralel evrende yaşanıyor bu?" diyerek iddiaları yalandı.

Adı son olarak yaptığı gizli düet ile anılan Serenay Sarıkaya'nın Mert Demir ile birlikteliğini gizlediği iddia ediliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.