Büşra Pekin geçirdiği operasyonlarla bambaşka biri oldu!

Büşra Pekin geçirdiği operasyonlarla bambaşka biri oldu!
Başarılı oyuncu Büşra Pekin, son günlerde yaptırdığı estetik dokunuşlarla adından söz ettiriyor. Öyle ki yeni görüntüsünü göre oyuncuyu tanımakta zorlanıyor.

Çok Güzel Hareketler Bunlar ile adını duyuran ve sonrasında yaptığı başarılı işleriyle ününü perçimleyen Büşra Pekin, son günlerde yaptığı işler kadar yaptırdığı estetiklerle de adından söz ettiriyor.

hasan-can-kaya-yapimciligini-ustlendigi-kendi-filmi-cok-ask-hakkinda-konustu-1.jpg

Her ne kadar estetik yaptırdığını inkar eden güzel oyuncu, komedyen Hasan Can Kaya ile başrolünü paylaştığı Çok Aşk filmindeki son görüntüsü ile oldukça dikkat çekiyor.

Görenler tanımakta güçlük çekiyor

Büşra Pekin, yeni filmi Çok aşk ve jüri koltuğuna oturduğu Yıldız De Bana projesiyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanırken, fit görüntüsü ve oldukça değişmesi gözden kaçmıyor.

64325a3c86b2472114c05a00.webp

Yüzüne yaptırdığı operasyonlarla gündem olmasına rağmen oyuncu "yüz bandı" taktığını ve yüzünün bu sebeple gergin göründüğünü iddia etse de çenesinde görülen keskin hat, Jawline denen estetik operasyonu yaptırdığının açıkça göstergesi oluyor.


Sevenleri tarafından oldukça beğenildi

Büşra Pekin'in hayranları, yapılan Hollywood yanağı ve Jawline (çene belirginleştirme) operasyonlarını oyuncuya çok yakıştırdı ve son hali sosyal medya üzerinden beğeni yağıyor.

640xauto-2024-01-04t104259-yijm-001.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.