Yağmur Sarıoğlu kaptan pilot oldu

Yağmur Sarıoğlu kaptan pilot oldu
Eski futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu aldığı eğitimlerin ardından kaptan pilot olarak terfi etti.

Galatasaray'da yıllarca forma giyen eski futbolcu aynı zamanda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Genç Milli Takım Antrenörü olan Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu 3 aylık kaptanlık eğitimi ve 5 bin saat süren yardımcı pilot olarak uçuşunu tamamlayarak terfi etti.

6594faa36e3b9a5771e0919a.webp

Kaptanlar için en yüksek rütbe olan dört şeritli apoleti almaya hak kazanan Sarıoğlu, yaşadığı o anları sosyal medya hesabından yayınlayarak duyurdu.

"Kaptan pilotluğa terfi"

Yağmur Sarıoğlu sosyal medya hesabından sevenlerine yaptığı duyuruyla sevincini paylaşarak teşekkür etti. “Kaptan pilotluğa terfi! İlerlediğim bu meşakkatli yolda başta öz disiplinimden ötürü kendime, yokluğumda evdeki yerimi dolduran aileme, beni bu rütbeye layık gören hocalarıma, yön gösterici tüm değerli kaptanlarıma, yardımsever mesai arkadaşlarıma ve desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Sarıoğlu'nun paylaşımı sonrası binlerce yorum ve beğeni aldı.

yagmur-sarioglu.webp

Atlas Okyanusu dönüm noktası olmuştu

Yağmur Sarıoğlu daha önce Atlas Okyanusunu geçmişti. Yaşadığı tarifsiz anları "hayatımdaki dönüm noktası olarak kaydettim" diyerek sevenleriyle sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.