Zayn Sofuoğlu, 5'inci yaşını milyonluk yeni arabasıyla kutladı

Zayn Sofuoğlu, 5'inci yaşını milyonluk yeni arabasıyla kutladı
Sosyal medyada kendinden büyük araçları kullanarak pistin tozunu attıran Zayn Sofuoğlu, bugün 5'inci yaşına girdi.

Kenan Sofuoğlu'nun minik oğlu Zayn Sofuoğlu, sosyal medyada kendinden büyük araçları kullanmasıyla oldukça biliniyor. Küçük yaşına rağmen pistin tozunu attıran Zayn'a babası yeni yaşında en sevdiği aracı hediye ederek 5. yaş gününü kutladı.

5'inci yaşına milyon liralık hediye!

Dünya şampiyonu motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu'nun küçük oğlu Zayn, sosyal medyada kullandığı pahalı otomobiller adeta her yaş grubunu imrendiriyor. Küçük yaşına rağmen çok sayıda hayran kitlesi olan Zayn Sofuoğlu, pistlerde yaptığı ustaca hareketleri ise beğeni topluyor. Küçük yaşında hızla fenomenliğe doğru ilerleyen Zayn, bugün 5'inci yaşına girdi.

zayn.jpg


Zayn'ın babası Kenan Sofuoğlu, en küçük oğlunun yeni yaşını milyon lira değerindeki lüks otomobili piste indirterek kutladı. Zayn Sofuoğlu'na yeni yaşına özel süslenen otomobili ile yapılan doğum günü kutlaması ise oldukça konuşuldu.

Zayn yeni yaşına lastik yakarak girdi

Pistlerde farklı pek çok aracı kullanarak herkesi kendine hayran bırakan Zayn, 5'inci yaşına yeni otomobilini piste sürerek girdi. Zayn, pistte lüks otomobilin lastiklerini yakarak sosyal medya hesabında "Ben artık 5 yaşındayım" ifadelerini kullandı. Zayn'ın yeni aracıyla lastik yakma videosu sosyal medyada gündem olarak beğeni yağmuruna tutuldu.


İşte Zayn'ın 5'inci yaşına özel yaptığı doğum günü kutlaması...

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.