Hadise'den konserinde frikik ayarı! Yakından çeken kameramana tepki gösterdi

Hadise'den konserinde frikik ayarı!  Yakından çeken kameramana tepki gösterdi
Şarkılarıyla ve güzelliğiyle sevenlerinin gönlünde taht kuran Hadise, şimdilerde başına bela olan "frikik" ile ilgili ateş püskürdü.

Kıbrıs konserinde sahne alan Hadise dansları ve yaptığı şovlarla oldukça konuşulan bir isim haline gelirken, sevilen sanatçının üzerine yıllardır tartışılan "frikik" ile ilgili ilk kez konuştu.

Ramazan Bayramı'nda Kıbrıs'ta hayranlarıyla bir araya gelen Hadise, konser sırasında çekilen bir görüntüsü üzerine kameramana adeta ayar verdi. Hadise, beyaz mini elbisesiyle sahnede dans ederken mayosunun görünmesini frikik verdi olarak medyada lanse edilmesine tepki gösterdi. Sahnedeyken kameramana seslenen Hadise ateş püskürdü.

661e60a557663648.webp

Artık susmayacağım!

Hadise, basın mensuplarının konserde görüntü almak için ayrılan bölümünde bulunmayan bir kameramanı sahnede fark edince verdi veriştirdi. Güzel şarkıcı, kameramanın sahnenin alt kısmına gelerek görüntü aldığını görmesi üzerine" Herkes saygı duyarak karşıdan çekti siz geldiniz aşağıdan çektiniz. Montajınızı göreceğiz. Genelde 'frikik verdi' diyorlar, bu frikik değil bir mayo. Ve elbisemin bir parçası" dedi.

Sahnede kameramanın yaptığı saygısızlığa yanıt vermeyi sürdüren Hadise; Bu mesleğe ilk başladığım yıllarda susardım ama artık 38 yaşındayım ve tabiki de susmayacağım!" diyerek son noktayı koydu. Hadise'nin haklı sitemine seyircilerinden de alkış aldı.

661e60ba65811661-w1200xh1498.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.