Feyza Altun'dan Dilan Polat'ın yeni açılan şubesi ile ilgili dikkat çeken iddialar..

Feyza Altun'dan Dilan Polat'ın yeni açılan şubesi ile ilgili dikkat çeken iddialar..
Avukat Feyza Altun, geçtiğimiz gün Dilan Polat'ın Kağıthane'de açılan yeni şubesi ile ilgili şok edecek iddialar ortaya attı.

Haklarında kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından cezaevinde bulunan Dilan Polat ve Engin Polat gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz gün İstanbul Kağıthane'de, Polat çiftinin tutuklu olmalarına rağmen şube açılışı yapılması çok konuşulmuştu. TMSF'ye devredilen ve kayyım atanan şirketlerinin yeni şubelerinin açılması tepkilere neden olmuştu.

Kağıthane'de açılan Dilan Polat güzellik merkezinin açılışına Engin Polat'ın annesi Şükran Polat ve avukatı katılmıştı. Çok konuşulan yeni şube ile ilgili çarpıcı açıklamalar yapan ve kara para aklama konusuyla Türkiye gündeminde yer edinen avukat Feyza Altun, yaşanan olayla alakalı konuştu.

feyza-altun.jpg

"Yeni şube açtık görüntüsü tamamen algı çalışması"

Avukat Feyza Altun, katıldığı bir film galasında gazetecilerin sorularını yanıtladı ve Dilan Polat'ın yeni açılan şubesiyle ilgili sorularda soruldu. Feyza Altun'un şube ile ilgili söylediği iddialar herkesi şok etmeye yetti.

Feyza Altun konuyla ilgili; "Şuanda bir algı çalışması yapılıyor. Bugün yeni bir şube açıldığını gördüm. Bu bir algı çalışmasıdır. Bundan 10-15 gün önce toplantı yaptılar, hala franchiselarında elden para istediler. Bütün franchiseları fesh etmeye, bu meseleden kurtulmaya ve tabela indirmeye çalışırken yeni şubeler açtık görüntüsü algı yönetimidir." dedi.

Avukat Feyza Altun'un bu sözleri üzerine sosyal medyada birçok kullanıcı yeniden Dilan Polat'ı konuşmaya devam etti. İşte Altun'un açıklamalarından satır başları..

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.