Survivor başlar başlamaz Dominik'e gitmişti! Şeyma Subaşı'dan Acun Ilıcalı'ya övgüler

Survivor başlar başlamaz Dominik'e gitmişti! Şeyma Subaşı'dan Acun Ilıcalı'ya övgüler
Survivor başlar başlamaz soluğu Dominik'te alan Şeyma Subaşı, sosyal medya paylaşımıyla eski kocası Acun Ilıcalı hakkında övgüler yağdırmasıyla yine adından söz ettirdi.

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, mayıs ayında evlilik yaptığı Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile geçtiğimiz günlerde tek celsede boşanmıştı. Survivor başlar başlamaz soluğu Dominik'te alan Şeyma Subaşı, şimdi de Acun Ilıcalı'yı övgüler yağdırdığı paylaşımıyla gündemde.

Jet hızında boşandılar

659a450d68728a72981e9ed2.webp

Şeyma Subaşı, 3 Mayıs 2023 tarihinde Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturmuştu. Düğünlerini yapmadan önce nikah kıyan ikili, Fas'ta birbirlerine 'evet' demişti.

Ancak ikilinin mutluluğu uzun sürmemiş; Subaşı, bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Mohammed Alsaloussi ile 29 Eylül'de jet hızıyla tek celsede boşanmıştı. Yaptığı paylaşımlarla ve özel hayatıyla sık sık gündem olan Şeyma Subaşı son paylaşımlarıyla yine gündem oldu.

"GERÇEKTEN GURUR DUYUYORUM"

Subaşı, "Büyük ve başarılı bir yapım ekibi! 6 farklı ülke için 'survivor' tv şovunu çekiyor. 13 yıldan fazladır Dominik Cumhuriyeti! Bu arada bahsettiğim başarı hikâyesi Melisa'nın babası hakkında..." sözlerini paylaştı.

Şeyma Subaşı bununla da kalmadı ve "Bu onun birçok başarılarından sadece biri. Başardığı her şeyi görmek bunun bir parçası olmaktan gerçekten gurur duyuyorum" diyince gündem oldu.

659a452d68728a72981e9ed6.webp

Seyma Subaşı ile Acun Ilıcalı'nın kızları Melisa ile birlikte Dominik tatilinde

659a454e68728a72981e9ed8.webp

Dominik'e iner inmez paylaşımlarına başlayan Şeyma Subaşı ayrıca kızı Melisa ile Dominik tatilinin keyfini çıkarıyor. Subaşı'nın paylaşımlarına "Acun'un yanına mı gittin?", "çok güzel ya kim ne derse desin Şeyma'ya bayılıyorum", "sen cenneti bu dünyada yaşamaya gelmişsin" gibi yorumlar yapıldı.

s-118f87e06f1227ca522744538950743830de5be3.webp

"Gram yağ yok"

"Hiç yağ yok" "Gram yağ yok" gibi yorumların yağdığı paylaşımlarında Subaşı'nın düzgün fiziğinden söz edildi.

Bir Paylaşım da Acun'dan Geldi

Ayça Çağla Altunkaya'nın profil fotoğrafı hamlesinin ardından bir paylaşım da Acun Ilıcalı'dan geldi.

Acun Ilıcalı İnstagram'dan Altunkaya ile birlikte selfiesini hikayesinde paylaştı. Ayça Çağla Altunkaya ile beraberliği süren Acun Ilıcalı'nın yaptığı paylaşımdan sonra "sebebi Şeyma Subaşı olabilir mi?" diye insanlar sosyal medya paylaşımlarına yorum yağdırmadan duramadı.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.