Neslim Güngen'e bir darbe de eşinden geldi!

Neslim Güngen'e bir darbe de eşinden geldi!
Fenomenlere başlatılan soruşturma kapsamında mal varlığına el konan Neslim Güngen, eşinin kendisini aldattığını öğrendi. Yaşadığı olay karşısında gözyaşlarına hakim olamayan Güngen yaşadıklarını anlattı.

Dilan Polat ve Engin Polat'ın kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarıyla cezavine girmesinden sonra yaklaşık 800 sosyal medya fenomeni hakkında işlem başlatılmıştı. MASAK, soruşturma kapsamında fenomenlerin mal varlığına el koydu.

O fenomenler arasında güzellik merkezi sahibi Neslim Güngen de yer alıyor. Yaşanan süreç içerisinde sosyal medya üzerinden takipçilerine "alnım ak" diyerek çıkacak sonucu beklediğini söyleyen Güngen, şimdilerde eşi yüzünden yaşadığı zorlu süreci anlattı.

img-3395.webp


"Kocam beni aldatıyor"

11 yıldır evli olduğu eşi İnanç Güngen'in kendisini aldattığını öğrenen Neslim Güngen adeta yıkıldı. Gözyaşları içerisinde eşinin yaşattıklarını sosyal medya hesabı üzerinden çektiği bir videoyla anlattı.

neslim-gungen.jpg

Güngen sözlerine "Gelmiş bana pişkin pişkin 'bundan sonra işine gelirse, ben böyleyim' diyor. Ben nasıl güçlü kalabilirim! Kadınlar beni anlar, nasıl ayakta kalabilirim. Kocam elimi tutsaydı ben bu günleri çok güçlü atlatırdım.Kocam benim en güçlü kalem, o en çok inandığım insan. Şu durumda bana en büyük kazığı attı. " diyerek sözlerini sonlandırdı.

Son derece bitkin ve kötü görünen Neslim Güngen'e sosyal medya üzerinden takipçileri destek mesajları yağdırıyor.

İşte Neslim Güngen'in çektiği video..

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.