Cezaevindeki Dilan Polat'ın bir şubesi daha açıldı

Cezaevindeki Dilan Polat'ın bir şubesi daha açıldı
Haklarında kara para aklama suçlamasıyla cezaevinde bulunan Dilan ve Engin Polat çifti, şirketlerine kayyım atanmasının ardından ilk kez İstanbul'da yeni şubesi açıldı.

Kara para aklama suçlarıyla şuan cezaevinde bulunan Dilan Polat, Engin Polat ve beraberindeki çok sayıdaki kişinin ceza süreçleri devam ediyor. Türkiye'nin dört bir yanında kurdukları güzellik merkezleri ile bilinen Polat çifti, ceza infaz kurumunda hapis kararları devam etmesiyle şirketleri ve birçok iş kolundaki mal varlığına kayyım atanmıştı.


Kayyım atandıktan sonra ilk açılış

Dilan Polat güzellik merkezlerine kayyım atanmasıyla şirketlerin faaliyeti devam ediyor. Geçtiğimiz gün İstanbul Kağıthane ilçesinde kayyım atandıktan sonra ilk güzellik merkezi açılışı gerçekleşti. Cezaevinde hükümlü olan Dilan Polat'ın yerine kayınvalidesi Şükran Polat ve avukatları Hüseyin Kaya açılışa katıldı. Güzellik merkezi açılışında Dilan Polat'ın "Enerci" şarkısı çalındı ve hep bir ağızdan "Saçmalama Engin" diye bağırmalar ise dikkat çekti.

659af80084bce.jpg

"Dilan Polat'ı yalnız bırakmayacağız"

Çok sayıdaki kişi Dilan Polat'ın yeni açılan güzellik merkezine katılım sağladı. Yapılan röportajlarda birçok kişi destek vermek için geldiğini ve Dilan Polat'ın yalnız bırakmayacaklarını ifade etti.


İşte açılışta yaşananlar..

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.