08 Ocak 2024 İstanbul hava durumu, bugün hava nasıl olacak?

08 Ocak 2024 İstanbul hava durumu, bugün hava nasıl olacak?
İstanbul'da MGM tarafından saatlik hava durumu yayınlandı. Buna göre Pazar günü etkili olan kuvvetli yağış Pazartesi günü de devam edecek mi?

Megakentte Pazar günü aralıksız etkili olan kuvvetli sağanak yağış sonrası pek çok kişi 08 Ocak 2024 Pazartesi günü hava durumunu ve sıcaklık verilerini merak ediyor. Özellikle uzmanlar tarafından bu hafta İstanbul ve ülke genelinde karla karışık yağmur ve soğuk havanın hakim olması bekleniyor. Buna göre haftanın ilk iş günü olan Pazartesi, İstanbul'da nasıl bir hava etkili olacak? Hava hemen soğuyacak mı? İstanbul'da kar yağacak mı? Sıcaklık kaç derece olacak? İşte güncel veriler ve saatlik hava durumu..

08 Ocak 2024 İstanbul hava durumu

İstanbul'da Pazar günü başlayan sağanak yağış, Pazartesi günü de aralıklı ve gök gürültülü olarak etkisini gösterecek. Sabah saatleri hava çok bulutlu ve ılık olacak.

Yağmur saat 18:00 civarında başlayacak ve gece boyunca etkisini gösterecek. Sıcaklık en yüksek 15, en düşük ise 4 derece olması tahmin ediliyor.

Rüzgar saatte 30 ila 50 km hızla esecek. Bu sebeple ani fırtına riski mevcuttur. Soba zehirlenmeleri, çatı uçması ve ağaç devrilmesi gibi olumsuz hava muhalefeti konusunda vatandaşlara dikkatli olmaları tavsiye ediliyor.

1-001.jpg

2.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.