10 Ocak 2024 İstanbul hava durumu, bugün hava nasıl olacak?

10 Ocak 2024 İstanbul hava durumu, bugün hava nasıl olacak?
Megakent İstanbul'da saatlik hava durumu verileri açıklandı. Buna göre MGM vatandaşları yarın için kritik uyarılarda bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) İstanbul'da yaşayan milyonları bugün (10 Ocak 2024 Çarşamba) için uyarıyor. Buna göre Çarşamba günü İstanbul'un tamamına sarı kod alarmı verildi. Peki megakentlilere hangi uyarılar var? İstanbul'da kar yağışı görülecek mi? Sıcaklık ne olacak? Hava yağmurlu mu olacak? İşte saatlik olarak İstanbul güncel hava durumu verileri..

10 Ocak 2024 İstanbul hava durumu

MGM verilerine göre 10 Ocak 2024 Çarşamba günü İstanbul'da hava yağışlı ve kuvvetli rüzgarın etkili olması bekleniyor.

Sıcaklıklar en yüksek 7, en düşük ise 4 derece olması bekleniyor. Yağmur hafif şekilde etkisini gösterecek. Öğle saatlerinden önce yağmur hakim olacak. Fakat saat 12:00'dan sonra yerini bulutlu ve fırtına şeklinde kuvvetli rüzgar esmesi bekleniyor.

Bu sebeple MGM (Meteoroloji Genel Müdürlüğü) tarafından sarı kod uyarısı verilerek, İstanbullular aşırı rüzgar nedeniyle dikkatli olmaları tavsiye ediliyor. Aşırı rüzgar saatte 50 ila 80 km hıza çıkacak ve ağaç devrilmesi, çatı uçması, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler, trafikte aksamalar gibi olumsuz etkilerini gösterebilir. İşte saatlik hava durumu verileri..

1.jpg

2.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.